Jouw huisdier verdient de beste zorg.

Als baasje van een gezelschapsdier wil jij alleen het beste voor je kameraadje. Samen spelen, wandelen en knuffelen, elke dag weer. Wanneer je huisdier onverhoopt iets mankeert, wil je een zo snel en goed mogelijke behandeling. In onze dierenkliniek in Breda staat ons team van specialisten dagelijks klaar voor ziektepreventie, een diagnose of complete behandeling. Met als enige doel: jouw maatje voorzien van de beste zorg.

Iedere werkdag geopend van
13:00u tot 19:00 uur*
Buiten de reguliere openingstijden:
avonden, weekenden en feestdagen, schakelen we automatisch door naar de dienstdoende dierenarts


24/7 bereikbaar

076-5658707

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor noodgevallen. Om in geval van spoed te allen tijde accuraat te handelen, werken wij samen met lokale dierenklinieken.

Waarom is een jaarlijkse controle zo belangrijk?

Voorkomen is beter dan genezen! Laat jaarlijks een gezondheidscheck uitvoeren bij uw hond, kat of konijn.

Huisdieren ABC:
Wat heeft mijn huisdier?

Lees hier wat uw huisdier mankeert én wat u eraan kunt doen.

Dierenkliniek Rijen dé expert op cardiologisch vlak

Het verwijscentrum voor al uw cardiologische vragen en patiënten.

Hoe belangrijk is een gebitscontrole?

Jaarlijkse controle voorkomt gebitsproblemen bij uw kat, konijn en hond.

Onze Service

Samenwerkende praktijken: Waar helpen we jou?

Dierenkliniek Rijen, Dierenkliniek IJpelaar en Dierenkliniek Dongen zijn persoonlijke, moderne en onafhankelijke klinieken voor gezelschapsdieren. Dierenkliniek Rijen, dat fungeert als ziekenhuis, zorgt voor een verbreding in de kennis en kunde van de andere klinieken. Hierdoor kunnen we jouw viervoeter zo goed mogelijk behandelen. Met als belangrijkste streven jouw huisdier zo gezond mogelijk te krijgen én te houden. Onze denkwijze: onafhankelijk sterk, samen sterker. In alle klinieken werken wij met betrouwbare en oprechte dierenartsen die het beste voor hebben met je hond, kat of konijn.

Dierenkliniek Dongen

EERSTE LIJNS ZORG

Dagelijks staan wij met veel liefde en aandacht klaar voor jouw trouwe viervoeter. We zijn laagdrempelig, deskundig, onafhankelijk en betrokken. Door de kleinschalige opzet van onze kliniek krijgt persoonlijke aandacht bij ons echt betekenis. Het is geen streven, maar een garantie. Jij en jouw maatje hebben een vast aanspreekpunt wanneer jullie langskomen voor ziektepreventie, een diagnose of eventuele behandeling.

We zijn in het bezit van zeer geavanceerde narcose apparatuur waardoor we een uitgebreide bewaking tijdens de operatie kunnen waarborgen. Mochten de klachten van jouw dier niet in één oogopslag duidelijk zijn, dan hebben wij echo- en röntgenapparatuur binnen handbereik. Wanneer de klachten van het beestje van gecompliceerdere aard zijn, schakelen wij de noodzakelijke hulp in van het dierenziekenhuis in Rijen.

Dierenkliniek IJpelaar (Breda)

EERSTE LIJNS ZORG

Dag in dag uit staat ons team van specialisten in Breda klaar om jouw trouwe viervoeter op een liefdevolle en laagdrempelige wijze te ontvangen, onderzoeken en eventueel behandelen. Een vast gezicht en aanspreekpunt voor jou en je huisdier krijgt bij ons dimensie door de kleinschalige opzet van onze dierenkliniek. Groot of klein, iedereen is welkom voor ziektepreventie, een diagnose of eventuele behandeling.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bloedonderzoeken op locatie uit te voeren. Verder zijn wij in het bezit van zeer geavanceerde narcose apparatuur waardoor we een uitgebreide bewaking tijdens de operatie kunnen waarborgen. Indien de klachten van jouw huisdier complex zijn, schakelen wij de kennis en kunde in van het dierenziekenhuis in Rijen.

Dierenkliniek Rijen

EERSTE LIJNS & SPECIALISTISCHE ZORG

Onze dierenkliniek in Rijen biedt zowel de mogelijkheden van een dierenarts als een dierenziekenhuis aan. Hier is een flinke dosis kennis en kunde onder één dak geborgen waar meerdere dierenartsen met hun eigen specialismen werkzaam zijn. Liefdevol en met een persoonlijke aanpak staat ons betrouwbare team dagelijks klaar voor ziektepreventie, een diagnose of een eventuele behandeling van jouw gezinslid.

Daarnaast fungeert onze kliniek als dierenziekenhuis en, ook voor andere dierenklinieken, als verwijscentrum voor complexere behandelingen waar kennis van interne geneeskunde, cardiologie en chirurgie aan te pas moet komen. ‘Makkelijk als het kan, moeilijk als het moet’, dat is onze werkwijze. De gezondheid van jouw maatje staat voor ons centraal, maar ook jouw wensen hebben wij hoog in het vaandel staan.

Het laatste nieuws

Wij zoeken een dierenarts V/M

Dit is jouw baan Als nieuwe collega bij Dierenkliniek Rijen krijg je verantwoordelijkheid en vrijheid. …