Onze medewerkers

HOME/Over Ons

Vertrouwde, professionele hulp bij Dierenkliniek Poolseweg

Dierenkliniek Poolseweg in Breda is een moderne en onafhankelijke kliniek voor gezelschapsdieren. Dagelijks staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen met veel liefde en persoonlijke aandacht klaar voor jouw trouwe viervoeter. Wij zijn eerlijk, oprecht, deskundig én hebben het beste met jouw dier voor. Wij doen er alles aan om jouw maatje te leren kennen en zorgen ervoor dat jij en jouw huisdier zich zo snel mogelijk thuis voelen. Onze denkwijze is: onafhankelijk sterk, samen sterker.

Daarom werken wij indien een diagnose hierom vraagt samen met Dierenkliniek Rijen om jouw viervoeter zo goed mogelijk te behandelen. De samenwerking met Dierenkliniek Rijen, die fungeert als ziekenhuis, zorgt voor een verbreding in onze mogelijkheden.

Dierenkennis én -liefde

in Breda

Het betrouwbare en oprechte team van Dierenkliniek Poolseweg is opgeleid in het vaststellen en behandelen van veel voorkomende problemen bij gezelschapsdieren. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld huidproblemen, gewrichtsproblemen en problemen van het maagdarmkanaal.

Met een verscheidenheid aan medische apparatuur kun je bij ons terecht voor ziektepreventie, een diagnose of eventuele behandeling. Daarnaast voeren wij bloedonderzoeken uit op locatie en hebben we zeer geavanceerde narcose apparatuur met een druk gestuurde ademautomaat en uitgebreide bewaking binnen handbereik.

Voel je welkom

in onze dierenkliniek

We ontvangen jullie graag in de wachtruimte van onze praktijk. De wachtruimte fungeert zowel als ontvangstruimte, apotheek en informatiebalie. De praktijk beschikt over één volledig ingerichte spreekkamer. In de spreekkamer onderzoeken en behandelen we dieren. Onze behandeltafel beschikt ook over een ingebouwde weegschaal. De spreekkamer vormt een belangrijke werkplek binnen Dierenkliniek Poolseweg omdat hier alle kennis en kunde van onze medewerkers wordt toegepast.

Elke dag opnieuw

een stapje extra voor elkaar

Dankzij ons laboratorium kunnen steeds meer testen binnen de kliniek worden uitgevoerd waardoor wij baasjes 24/7 kunnen voorzien van testuitslagen. Indien een tests niet intern uitgevoerd kan worden besteden we deze op een betrouwbare manier uit aan laboratoria in binnen- en buitenland. Dit alles om de beste zorg voor jouw trouwe maatje te waarborgen.