Onze specialisten

HOME/Over ons Dongen

Betrouwbare hulp voor jouw trouwe maatje

Bij Dierenkliniek Dongen zet ons team van dierenartsen en paraveterinairen zich dagelijks in voor gezelschapsdieren. In kleinschalige en onafhankelijke kliniek staan wij dagelijks met veel liefde en persoonlijke aandacht klaar voor jouw trouwe viervoeter. In onze dierenkliniek staat het dier, als volwaardig lid van jouw gezin, altijd centraal. Onze medewerkers zijn eerlijk, oprecht, deskundig en hebben bovenal het beste met jouw dier voor. Onze denkwijze is: onafhankelijk sterk, samen sterker.

Daarom werken wij indien een behandeling hierom vraagt samen met Dierenkliniek Rijen om jouw viervoeter zo goed mogelijk te behandelen. De samenwerking met Dierenkliniek Rijen, die fungeert als ziekenhuis, zorgt voor een verbreding van onze mogelijkheden.

Kleinschalig,

maar zeer betrokken

Ziektepreventie, een diagnose of eventuele behandeling van jouw dier kan je met een gerust hart aan ons team overlaten. In onze dierenkliniek werken betrouwbare en oprechte dierenartsen die het beste met je dier voorhebben. Wij doen ons best om je maatje altijd door dezelfde arts te laten behandelen zodat hij of zij jouw huisdier ook echt kent. Daarnaast werken wij met de beste apparatuur, zo hebben wij zeer geavanceerde narcose apparatuur met een druk gestuurde ademautomaat en uitgebreide bewaking.

Hoe ziet een bezoek

aan onze praktijk er uit?

In onze dierenkliniek in Dongen word je ontvangen in de wachtruimte van onze praktijk. De wachtruimte is zowel onze ontvangstruimte als apotheek en informatiebalie. Wij doen er alles aan om jouw maatje te leren kennen en zorgen ervoor dat jij en jouw huisdier zich zo snel mogelijk thuis voelen in onze kliniek. De praktijk beschikt over één volledig ingerichte spreekkamer.

De spreekkamer vormt een belangrijke werkplek binnen de praktijk, de kennis en kunde van alle medewerkers wordt hier toegepast. In de spreekkamer wordt jouw dier onderzocht en wanneer dat nodig is, behandeld. In deze ruimte beschikt de behandeltafel over een ingebouwde weegschaal.

Makkelijk als het kan,

moeilijk als het moet

Wij luisteren naar je wensen en hebben hart voor jouw dier. Onze kleinschalige dierenkliniek in Dongen beschikt over een opname faciliteit voor honden en katten. O.K. patiënten verblijven in de kliniek in afwachting, of na afloop van een operatie, welke in onze operatiekamer wordt uitgevoerd.

Als het nodig is werken we samen met het dierenziekenhuis in Rijen zodat we jouw maatje altijd van de beste zorg kunnen voorzien.