Onze specialisten

HOME/Over ons Rijen

Een vast gezicht en aanspreekpunt voor jou en jouw maatje

Ons team in Rijen is opgeleid in het vaststellen en behandelen van problemen bij gezelschapsdieren. Naast onze dagelijkse werkzaamheden, leveren we ook een bescheiden bijdrage aan onderzoek, voorlichting en wetenschap. Door bij te dragen aan het vergaren en verspreiden van wetenschappelijke kennis, hopen we de gezondheid en het welzijn van dieren te bevorderen. In onze dierenkliniek staat het dier, als volwaardig lid van jouw gezin, altijd centraal.

We werken met meerdere dierenartsen met verschillende specialismen. Zo werken er dierenartsen die extra kennis hebben van interne diergeneeskunde, cardiologie en tandheelkunde en zie je bij voorkeur een vast gezicht en aanspreekpunt bij consultaties.

Dierenkliniek én ziekenhuis

onder één dak

In onze Dierenkliniek in Rijen staan wij dag in, dag uit met veel liefde en aandacht klaar voor jouw trouwe viervoeter. Wij zijn eerlijk en oprecht en willen alleen het beste voor jouw huisdier. Dierenkliniek Rijen biedt alles onder één dak: het kleinschalige van een dierenarts en de apparatuur van een dierenziekenhuis.

We doen er alles aan om jouw dier tijdens een aangenaam verblijf zo snel mogelijk beter te maken. Dankzij ons laboratorium kunnen steeds meer testen binnen de kliniek worden uitgevoerd. Indien een test niet intern uitgevoerd kan worden besteden we deze op een betrouwbare manier uit aan laboratoria in binnen- en buitenland. Door middel van een diagnose en de juiste behandeling doen wij er alles aan om jouw trouwe maatje gezond naar huis te sturen.

Uitgebreide medische zorg

bij Dierenkliniek Rijen

In onze dierenkliniek in Rijen fungeert de wachtruimte zowel als ontvangstruimte, apotheek en informatiebalie. Wij doen er alles aan om jouw maatje te leren kennen en zorgen ervoor dat zowel jij als jouw huisdier zich zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. De praktijk beschikt over drie volledig ingerichte spreekkamers. Hier wordt jouw dier onderzocht en, indien nodig, behandeld. Wij hebben hart voor jouw dier, maar luisteren ook naar jouw wensen. Naast de standaard onderzoeksmogelijkheden, fungeert onze dierenkliniek als dierenziekenhuis en, ook voor andere dierenartsen, als verwijscentrum, waardoor de kliniek van uitgebreide onderzoeksmogelijkheden is voorzien.

Geen vraag is te complex

voor onze specialisten en apparatuur

In onze kliniek beschikken wij over een opnamecentrum voor honden en katten. Hier kunnen de dieren verblijven voor- of nadat zij geopereerd worden in onze operatiekamer. Daarnaast verplegen we dieren die bijzondere zorg nodig hebben. Deze zorg kan bestaan uit het toedienen van medicijnen of het aanleggen van infusen met specifieke voeding. Daarnaast beschikt Dierenkliniek Rijen over een speciaal ingerichte kamer waar alle gebitsbehandelingen plaatsvinden, een hoogwaardig röntgentoestel, digitale ontwikkelapparatuur en een echo-kamer waar we niet alleen echo-onderzoeken van het hart en de buikholte uitvoeren, maar ook hartfilmpjes of ECG's maken om het hartritme te inventariseren.